Muži AČlánky

Zobrazeno 51 až 60 z celkem 78 článků.
39665_51679215246_7f1f942ea5_o.jpg

Muži vyhráli v Turnově a dál tlačí na vedoucí Butchis

Neoblíbené hřiště znovu pokořeno! Mužské Áčko nemá na turnovský povrch dobré vzpomínky, důležitý zápas v rámci 10. kola Národní ligy zde ale zvládlo a domácí výběr porazilo 8:4, dál se tak navíc drží jen bod za vedoucím Butchisem. Utkání hodnotí již tradičně čtveřice jeho aktérů - Jaroslav Petrák, Michael Petráň, Martin Hruška a Martin Kalous.

39559_DSC_8126.jpg

PREVIEW: V akci budou všechna elitní družstva, ženy zakončí víkend Pohárem

Hodně hektický víkend pro všechna panteří družstva se blíží. Do akce se dostanou Muži A i U23, po dvou zápasech odehrají i Áčka juniorů a juniorek. Postupivší dorostenci míří do plzně, Mlži 2009 pak budou v Boleslavi hájit letošní neporazitelnost. Extraligové ženy po sobotní bitvě na půdě lídra z Vítkovic pak ještě v pondělí doma vyzvou Ostravu v rámci čtvrtfinále Poháru.

39516_IMG-2784.jpg

Muži přetlačili Traverzu a stáhli ztrátu na první místo

Mužské Áčko se vrátilo na vítěznou vlnu a po triumfu nad Litvínovem uspělo i v dalším souboji s týmem z nižších pater tabulky. V Kunraticích i přes nepovedenou třetí část totiž přetlačilo mukařovskou Traverzu 6:3 a stáhlo náskok vedoucího Butchisu na jediný bod. Dojmy z utkání přibližuje čtveřice gladiátorů - David Kolář, Michal Sládek, Petr Kölbl a Vojtěch Wojnar.

39436_51569622593_090e317769_o.jpg

Muži se dlouho trápili, oslabený Litvínov zlomili až ve třetí třetině

Možná až nečekaně těžký duel za sebou mají elitní muži. Ti doma nastoupili proti poslednímu Litvínovu, jenž navíc přijel pouze s deseti hráči do pole a přestože brzy vedli 4:1, Bivoj dokázal průběh zápasu srovnat a vytrvalou obranou doháněl panteří střelce k zoufalství. Vše se nakonec zlomilo až ve třetí části, kde svěřenci Ladislava Hrmy svému soupeři odskočili do nakonec sedmibrankového náskoku a zvítězili celkově 13:6.

39422_DSC_0784.jpg

PREVIEW: Náročný program v Rudné uzavře důležitý trojzápas

Hodně náročný rozpis si los soutěží připravil na nadcházející soutěžní víkend v Rudné. Postupně se zde představí elitní družstva dorostenců, juniorů mužů i žen a to vše doplní také souboj výběru do 23 let právě s domácím Sokolem. Juniorky pak zamíří do Boleslavi, stržky do Chodova a Chýně a tým Mlžů 09 bude hájit prvenství v prvním koši na domácí hale v Radlicích. Čtěte více v tradičním preview!

39380_bucs.jpg

Muži poprvé padli, ve šlágru kola nestačili na Butchis

V neděli v podvečer měla Národní liga na programu šlágr skupiny západ a to konkrétně mezi naším elitním družstvem mužů (coby lídrem tabulky) a týmem Butchis. Oba soupeři se mohli pyšnit neporazitelností v dosavadní sezóně, byť domácí ztratili jeden v bod v prodloužení s Wizards. Z tabulky je patrné, že oba týmy disponují obrovskou útočnou silou, což také potvrzovaly i poslední vzájemné zápasy v této sezóně, které byly vždy dramatické a počet vstřelených branek osciloval kolem čísla patnáct. Pro Butchis hrálo domácí prostředí v hale na Třebešíně, které určitě nepatří mezi naše oblíbené.

39355_DSC_9248.jpg

PREVIEW: Muže čeká další šlágr, elitní ženy mohou přepsat pohárovou historii

I další hrací víkend je nabitý zajímavými zápasy, byť jejich celkový počet je po minulém našlapaném týdnu o něco menší. Muži budou hájit první místo ve šlágru s Butchisem, Ženy pak už v pátek mohou posunout klubový milník v cestě Pohárem. Přerušit svou nepovedenou sérii bude chtít výběr U23 v domácí bitvě s Kadaní, o první vítězství se pak poperou veteráni.

39298_DSC_0931-2.jpg

PREVIEW: Klubové focení a start mlžů!

Pátý hrací víkend je za dveřmi a společně s ním se představí i ta poslední družstva, která na svou zápasovou premiéru zatím čekala. Programu dominuje sobotní klubové focení v Rudné a s ním spojený dvojzápas elitních mužů a žen, do akce se vůbec poprvé dostanou rezervní dorostenci, všechny týmy mlžů, mladší žákyně a přípravka. Mužský výběr U23 bude chtít přerušit sérii porážek v Chomutově.