Muži AČlánky

Zobrazeno 71 až 78 z celkem 78 článků.
38968_prestup_Wojnar.jpg

Druhá letní posila, řady mužského Áčka rozšíří talentovaný útočník Wojnar

Muži krátce před startem sezony hlásí druhou letní posilu. Panteří dres bude nově oblékat neratovický odchovanec Vojtěch Wojnar, který poslední roky strávil svou kariéru v mládežnických družstvech Tatranu Střešovice. Devatenáctiletý útočník se v našich barvách zúčastnil i uplynulého Salming Cupu, kde s týmem juniorů vybojoval konečné 5. místo. Přečtěte si krátký rozhovor s novou posilou!

38964_IMG-2164.jpg

Druhé kolo Poháru pohledem týmu

Muži o uplynulém víkendu úspěšně zvládli další cestu na jih Čech a v Soběslavi zvítězili vysoko 18:6, díky čemuž si vysloužili postup do 3. kola Poháru Českého florbalu. Pohled na v pořadí již páté letošní pohárové vítězství přináší hned sedm účastníků pátečního výjezdu, přečtěte si jejich dojmy.

38936_pohar1.jpeg

Muži v Poháru zazářili a postoupili z prvního místa!

Los nám v prvním kole Poháru Českého florbalu přiřkl soupeře z jižních krajin našich luhů a hájů. O pořádání se přihlásil celek Meťák z Českých Budějovic, a protože sportovní hala je v jihočeské metropoli neznámé slovo, vybral pořadatel jako cílovou destinaci Týn nad Vltavou. Dalšími našimi soupeři byli borci z týmu Palermo Příbram, Pitbulls Kolín a Fbc Strakonice. Hrálo se celý víkend, takže bylo potřeba vyřešit, kde složit hlavu - azyl nám nakonec poskytl Hotel Zlatá loď s výhledem na Vltavu.

38929_DSC_0030.jpg

Muže čeká první kolo Poháru

Letní příprava se blíží ke svému závěru a stejně jako vloni čeká mužský A - tým i začátek putování Pohárem Českého florbalu. A i tentokrát to bude spojené s cestou za hranice hlavního města, oproti minulému ročníku hranému ve Rtyni v Podkrkonoší nicméně zcela opačným směrem - Panteři vyrazí na jih do Týna nad Vltavou, kde v rámci skupiny B sehrají čtyři zápasy s týmy z nižších ligových soutěží.

38901_DSC_0106-1.jpg

Cíl jsme překonali o milion procent, hodnotí Czech Open Ladislav Hrma

Po téměř roce bez ostrého zápasu se hned na první větší akci, navíc v hodně náročné konkurenci, dostali Panteři až téměř k vrcholu - na turnaji Czech Open je o zlato připravila až závěrečná třetina proti Karlovým Varům. I proto může být hlavní trenér Ladislav Hrma se svými svěřenci nadmíru spokojen, což potvrdil i v rozhovoru na toto téma. Co podle něj zmiňované finále rozhodlo, jak to bude s budoucností mladých pušek a co Pantery v následujících dnech a týdnech čeká?

38890_DSC_0659.jpg

Czech Open ve znamení stříbrných mužů

Panteři ani po roce neodjeli z oblíbeného turnaje Czech Open s prázdnou. Ačkoliv se nepodařilo zopakovat loňský parádní počin v podobě hned čtyř získaných sad medailí a finálového derby mužů, skvělé stříbro si připsali Muži A, kteří v náročné kategorii PRO dokráčeli až do nedělních bojů na Podvinném Mlýně, kde těsně padli s prvoligovými Karlovými Vary!

38874_50205631566_c3ca37c3ee_o.jpg

Na Czech Open se sedmi družstvy

Tradiční srpnový turnaj Czech Open bude mít i letos početné panteří zastoupení. Po loňském osmičlenném zápolení, které skončilo stříbrnými medailemi rezervních žen a památným klubovým finále mezi mužskými týmy RED a WHITE, se tentokrát v konkurenci tuzemských i zahraničních celků představí sedmero našich družstev. Co všechno je letos čeká?