Muži U23Články

Zobrazeno 21 až 30 z celkem 38 článků.
39751_DSC_0038-2.jpg

Družstvo U23 vyhrálo potřetí v řadě a posouvá se v tabulce

Týdenní pauza nenechala na mužském výběru do 23 let žádné následky a Panteři v neděli přidali třetí výhru v řadě - doma si poradili s týmem Loun vysoko 12:3, když už po první části vedli o čtyři branky. Svěřenci Ladislava Hrmy se tak po nepovedeném začátku posouvají tabulkou směrem vzhůru a už jsou osmí.

39661_U23_131121_1.jpg

U23 si zatancovali s Jazzmany z Žatce

V dalším kole Divize čekal na tým U23 výlet do Kadaně, kde svůj zápas pořádal tým FbC Jazzmani Žatec. Ten je vzdálený od Kadaně jen několik kilometrů, na nás ale čekala poměrně dlouhá cesta za tmy a neustálého mrholení. Navíc začátek utkání byl stanoven až na 19. hodinu, takže předpokládaný návrat byl kolem půlnoci.

39579_mb.jpg

Muži U23 rozstříleli Sokolov a přerušili nepovedenou sérii

V neděli po obědě se kluci z U23 sešli k dalšímu utkání v domácí rudenské aréně. Tentokráte mělo jít o souboj týmů z chvostu tabulky, na který se propadl i náš tým po nevydařené sérii výsledků v posledních kolech. Soupeřem nám měl být Florbal Sokolov, jenž okupoval jen jednu příčku nad námi. Nominaci kluků doplnil hráč základního kádru mužského Áčka Marco Lombino a také legenda a bývalý áčkař Lukáš Tomeš, který již nastupuje jen za náš rezervní výběr C POWER. Kluci chtěli zlomit tu nepříznivou sérii, což bylo vidět už na týmové poradě před rozcvičkou.

39559_DSC_8126.jpg

PREVIEW: V akci budou všechna elitní družstva, ženy zakončí víkend Pohárem

Hodně hektický víkend pro všechna panteří družstva se blíží. Do akce se dostanou Muži A i U23, po dvou zápasech odehrají i Áčka juniorů a juniorek. Postupivší dorostenci míří do plzně, Mlži 2009 pak budou v Boleslavi hájit letošní neporazitelnost. Extraligové ženy po sobotní bitvě na půdě lídra z Vítkovic pak ještě v pondělí doma vyzvou Ostravu v rámci čtvrtfinále Poháru.

39449_IMG-20211025-WA0000.jpg

Souboj o Rudnou skončil pro družstvo U23 neúspěchem

V sobotu odpoledne stále ještě v době, než stihli dohrát svoje zápasy dorostenci, se náš tým opět sešel v naší domácí Rudenské aréně. Kluky čekal tentokrát pikantní souboj a to konkrétně s celkem Sokol Rudná, který je v téhle hale také doma. A protože se navíc hned po tomto utkání hrál první zápas v kategorii juniorů, doznala soupiska U23 bohužel dost změn. Kádr museli doplnit někteří kluci z áčka, ale i z jiných soupisek.

39422_DSC_0784.jpg

PREVIEW: Náročný program v Rudné uzavře důležitý trojzápas

Hodně náročný rozpis si los soutěží připravil na nadcházející soutěžní víkend v Rudné. Postupně se zde představí elitní družstva dorostenců, juniorů mužů i žen a to vše doplní také souboj výběru do 23 let právě s domácím Sokolem. Juniorky pak zamíří do Boleslavi, stržky do Chodova a Chýně a tým Mlžů 09 bude hájit prvenství v prvním koši na domácí hale v Radlicích. Čtěte více v tradičním preview!

39393_COT_0159-2.jpg

Tým U23 prohnal lídra tabulky

V sobotu podvečer čekal další zápas naše družstvo U23, tentokrát v domácím prostředí s dosud neporaženým lídrem tabulky naší skupiny v Divizi. A tím týmem nebyl nikdo jiný, než Kati z Kadaně, jež Panteři dobře znají ještě z nedávného soupeření v Národní lize. V našem týmu byl jedinými pamětníky lítých bojů David Polcar s Johnem Hodkem, v roli lídra soupeřů pak vešel do haly legendární Erik Štěrba.

39355_DSC_9248.jpg

PREVIEW: Muže čeká další šlágr, elitní ženy mohou přepsat pohárovou historii

I další hrací víkend je nabitý zajímavými zápasy, byť jejich celkový počet je po minulém našlapaném týdnu o něco menší. Muži budou hájit první místo ve šlágru s Butchisem, Ženy pak už v pátek mohou posunout klubový milník v cestě Pohárem. Přerušit svou nepovedenou sérii bude chtít výběr U23 v domácí bitvě s Kadaní, o první vítězství se pak poperou veteráni.