Zobrazeno 41 až 50 z celkem 69 článků.
39433_DSC_1027.jpg

Ženy přehrály Židenice, čtyřmi body řídila vítězství Nováková

Z náročného víkendu odcházejí extraligové Panterky navýsost spokojené. Po pátečním triumfu v Olomouci si poradily i s dalším soupeřem ze středu tabulky, běhavé Židenice totiž porazily 7:2. Povedené utkání řídila čtyřbodová Karolína Nováková, která zapsala dvě branky a stejný počet asistencí, #princezny tak v extraligovém pořadí poskočily na sedmé místo.

39488_DSC_9810.jpg

SESTŘIH: Souboj s Židenicemi jasně v režii Panthers!

Elitní ženy v neděli dokázaly vyhrát i druhý víkendový duel s tabulkovým sousedem, tentokrát si doma poradily se Židenicemi poměrem 7:2. Čtyřmi kanadskými body se na triumfu Panthers podílela Karolína Nováková, nejen její trefy si můžete připomenout v krátkém sestřihu!

39485_DSC_9631.jpg

SESTŘIH: #princezny rozstřílely na soupeřově hřišti Olomouc!

Až nečekaně jasný průběh mělo sedmé extraligové kolo našich elitních žen, které vyrazily k důležitému souboji na halu v Olomouci. Domácím hráčkám sice dlouho nedokázaly odskočit, famózní produktivita ve druhé a třetí třetině ale nakonec znamenala parádních 11 fíků v soupeřově kleci a konečné vítězství 11:4! Mrkněte na všechny zásahy Panterek, jež k vítězství táhla čtyřbodová Lenka Faltusová.

39425_IMG_8349.jpg

#princezny uspěly v Olomouci, zářila Faltusová!

Parádní výsledek z pátečního vloženého kola vezou elitní ženy! V Olomouci zejména díky povedené druhé polovině utkání zvítězily vysoko 11:4 a potřetí v sezoně tak překonaly magickou hranici deseti vstřelených branek za utkání. Dvěma góly a stejným počtem nahrávek se na vítězství podílela kanonýrka Lenka Faltusová, o jednu trefu méně pak zaznamenala její parťačka z lajny Anna Bartušková.

39422_DSC_0784.jpg

PREVIEW: Náročný program v Rudné uzavře důležitý trojzápas

Hodně náročný rozpis si los soutěží připravil na nadcházející soutěžní víkend v Rudné. Postupně se zde představí elitní družstva dorostenců, juniorů mužů i žen a to vše doplní také souboj výběru do 23 let právě s domácím Sokolem. Juniorky pak zamíří do Boleslavi, stržky do Chodova a Chýně a tým Mlžů 09 bude hájit prvenství v prvním koši na domácí hale v Radlicích. Čtěte více v tradičním preview!

39376_DSC_1025.jpg

Ženy přetlačily Bulldogs a poprvé v historii si zahrají čtvrtfinále Poháru!

Možná až nečekaně náročnou šichtu za sebou mají elitní #princezny. Už v pátek v podvečer totiž podruhé během několika týdnů přivítaly na domácí ploše brněnské Bulldogs, s nimiž svedly vyrovnanou bitvu a zásluhou lépe zvládnutého závěru nakonec zvítězily 5:4 - triumf tak znamená historicky první klubový postup do pohárového čtvrtfinále!

39355_DSC_9248.jpg

PREVIEW: Muže čeká další šlágr, elitní ženy mohou přepsat pohárovou historii

I další hrací víkend je nabitý zajímavými zápasy, byť jejich celkový počet je po minulém našlapaném týdnu o něco menší. Muži budou hájit první místo ve šlágru s Butchisem, Ženy pak už v pátek mohou posunout klubový milník v cestě Pohárem. Přerušit svou nepovedenou sérii bude chtít výběr U23 v domácí bitvě s Kadaní, o první vítězství se pak poperou veteráni.

39313_IMG_3559.jpg

Ženy doma překvapivě padly s Jičínem

Elitní #princezny nezvládly čtvrtý domácí zápas v sezoně. Ačkoliv stejně jako v těch posledních dvou zde odehraných nastupovaly proti Jičínu do zápasu v roli papírového favorita, zejména vinou nepovedené druhé třetiny po většinu času pouze dotahovaly a před 207 fanoušky nakonec padly 7:10.

39298_DSC_0931-2.jpg

PREVIEW: Klubové focení a start mlžů!

Pátý hrací víkend je za dveřmi a společně s ním se představí i ta poslední družstva, která na svou zápasovou premiéru zatím čekala. Programu dominuje sobotní klubové focení v Rudné a s ním spojený dvojzápas elitních mužů a žen, do akce se vůbec poprvé dostanou rezervní dorostenci, všechny týmy mlžů, mladší žákyně a přípravka. Mužský výběr U23 bude chtít přerušit sérii porážek v Chomutově.