Zobrazeno 61 až 69 z celkem 69 článků.
39031_DSC_7879.jpg

Ženy na úvod sezony podlehly Tatranu

Nepříliš dobrý vstup do nového ročníku ženské extraliga má za sebou A - tým Panthers. Svěřenkyně Jaroslava Jelínka a Pavla Skazka totiž v prvním kole nevyužily žádnou ze svých šancí a na domácí půde v Rudné podlehly střešovickému Tatranu vysoko 0:7.

39018_prestupy_kremen_michal.jpg

Poslední posily žen, do Panthers se přesouvají Křemenáková s Míchalovou

Tři dny před úvodním zápasem hlásí ženské Áčko závěrečné duo posil. Po povedené letní přípravě si místo v extraligovém kádru vybojovala útočnice prvoligového Texasu Nikola Křemenáková, na povedený turnaj Salming Cup pak bude chtít navázat českobudějovická juniorka Markéta Míchalová. Vítejte v Panthers!

39008_prestupy3.jpg

Tři další podpisy v týmu #princezen, na pokračování se dohodly loňské posily

Realizační tým ženského Áčka finišuje se stavbou kádru pro nadcházející ročník Extraligy žen a po jednání v uplynulých dnech může potvrdit další tři jména - v týmu budou pokračovat loňské mladé objevy z Liberce a Hradce Králové. Z prvního jmenovaného klubu přichází do Panthers na přestup Markéta Valešová, stejnou formu přesunu pak zvolila i náchodská odchovankyně Kristýna Gocová. Juniorka Karolína Nováková pak bude v Radlicích působit v rámci střídavého hostování.

38998_zahajeni_sezony.jpg

V neděli proběhne slavnostní zahájení sezony!

Už tento víkend naplno odstartují první ligové soutěže a v neděli při té příležitosti proběhne i netradiční okamžik - v Rudné bude slavnostně zahájena nová ligová sezona. A osud tomu společně s losem chtěl tak, že úvodní zápasy právě na domácí hale ten den sehrají jak junioři, tak i elitní tým žen - oba navíc vyzvou ve velkém pražském derby rivala z Tatranu! Buďte s námi u toho!

38907_jarda.jpg

Nedařilo se nám skoro nic, komentuje uplynulé Czech Open Jaroslav Jelínek

Před pár lety vyhrál elitní ženský tým na Czech Open kategorii Open, letos se mu mezi extraligovými výběry nicméně vůbec nedařilo - ze šesti zápasů vyhrály #princezny jediný a na turnaji obsadily konečné sedmé místo. Jejich herní představení, výkon posil nebo nepříjemná zranění hodnotí v rozhovoru hlavní trenér žen Jaroslav Jelínek.

38890_DSC_0659.jpg

Czech Open ve znamení stříbrných mužů

Panteři ani po roce neodjeli z oblíbeného turnaje Czech Open s prázdnou. Ačkoliv se nepodařilo zopakovat loňský parádní počin v podobě hned čtyř získaných sad medailí a finálového derby mužů, skvělé stříbro si připsali Muži A, kteří v náročné kategorii PRO dokráčeli až do nedělních bojů na Podvinném Mlýně, kde těsně padli s prvoligovými Karlovými Vary!

38874_50205631566_c3ca37c3ee_o.jpg

Na Czech Open se sedmi družstvy

Tradiční srpnový turnaj Czech Open bude mít i letos početné panteří zastoupení. Po loňském osmičlenném zápolení, které skončilo stříbrnými medailemi rezervních žen a památným klubovým finále mezi mužskými týmy RED a WHITE, se tentokrát v konkurenci tuzemských i zahraničních celků představí sedmero našich družstev. Co všechno je letos čeká?