Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 41 článků.
39521_51644266086_7403c3f100_o.jpg

Těsné prohry znamenaly juniorský víkend bez bodů

Nepovedený víkend za sebou mají elitní junioři, kteří na domácí půdě vyšli dvakrát za sebou naprázdno - nejprve ani potřetí v sezoně nestačili na rivala z Tatranu, těsná porážka pak přišla i v neděli proti Black Angels, kde Panterům nepomohla ani jasná nadvláda v počtu střel. 

39455_51621956467_32823bd6be_o.jpg

Junioři začali CE ligu tříbodovým víkendem

Junioři za sebou mají první dva duely v nejvyšší CE lize, v nichž vyzvali Spartu a Chodov - prvnímu soupeři podlehli kvůli nevídanému kolapsu v závěru, chuť si nicméně spravili v neděli, kdy Chodovu vrátili porážku z letního Salming Cupu. Přečtěte si hodnocení z pera Matouše Hrubého a Davida Pecha.

39422_DSC_0784.jpg

PREVIEW: Náročný program v Rudné uzavře důležitý trojzápas

Hodně náročný rozpis si los soutěží připravil na nadcházející soutěžní víkend v Rudné. Postupně se zde představí elitní družstva dorostenců, juniorů mužů i žen a to vše doplní také souboj výběru do 23 let právě s domácím Sokolem. Juniorky pak zamíří do Boleslavi, stržky do Chodova a Chýně a tým Mlžů 09 bude hájit prvenství v prvním koši na domácí hale v Radlicích. Čtěte více v tradičním preview!

39355_DSC_9248.jpg

PREVIEW: Muže čeká další šlágr, elitní ženy mohou přepsat pohárovou historii

I další hrací víkend je nabitý zajímavými zápasy, byť jejich celkový počet je po minulém našlapaném týdnu o něco menší. Muži budou hájit první místo ve šlágru s Butchisem, Ženy pak už v pátek mohou posunout klubový milník v cestě Pohárem. Přerušit svou nepovedenou sérii bude chtít výběr U23 v domácí bitvě s Kadaní, o první vítězství se pak poperou veteráni.

39265_junB.jpeg

Rezervy juniorů braly o víkendu dohromady tři body

Do akce s o víkendu dostaly také obě juniorské rezervy - Béčko si v Králově Dvoře poradilo s Tigers a následně těsně padlo s domácím výběrem, Céčko doplněné o řadu dorostenců dlouho bojovalo o první body s Vosami a o zisk je připravil až smolný závěrečný gól.

39236_DSC_7132-1.jpg

PREVIEW: Junioři jdou do baráže, muži a ženy hrají venku

Čtvrtý hrací víkend nové sezony přinese několik zajímavých zápasů. Junioři startují baráž s Bulldogs, mužské Áčko vyrazí na horkou půdu Plzně a lehké to rozhodně nebudou mít ani #princezny v Ostravě. Juniorky čeká dvojité pražské derby, do akce se pak poprvé dostanou také starší žáci, žákyně a elévové. Na co všechno se můžeme v sobotu a neděli těšit?

39180_DSC_9189.jpg

Junioři vybojovali postup do baráže!

Ačkoliv juniorský výběr v sobotu padl na Tatranu, cíl víkendu se mu splnit podařilo - Panteři opět po roce postupují z kvalifikační skupiny do baráže o KB ligu, v níž se už následující víkend utkají s brněnskými Bulldogs!

39140_20210922_Klubove-foceni_uvodka-kopie.jpg

Klubové focení proběhne 9. října

Největší klubová podzimní akce, tedy slavnostní dvojzápas elitních týmů mužů a žen spojený s focením všech panteřích družstev, už zná svůj letošní termín. Tradiční odpoledne proběhne v sobotu 9. října na domácí hale v Rudné, kde hrají své domácí zápasy právě extraligové #princezny a mužské Áčko, letos je při našlapané termínové listině navíc doplní také první tým dorostenců. Udělejte si kroužek v kalendáři a doražte za námi!

39131_IMG_5446.jpeg

Dva rozdíly v Kobylisích

Sobotní pozdní poledne v Kobylisích bylo pro rezervu Juniorů důležitým okamžikem - skončilo totiž roční čekání na ligové utkání. Patnáct hráčů doplněné pěticí dorostenců čekalo utkání s Butchisem a domácími Kobylisy.