Zobrazeno 51 až 56 z celkem 56 článků.
38980_DSC_2294.jpg

Salming Cup žádnou medaili nepřinesl

Po loňských medailových žních byl letošní Salming Cup na cenné kovy pro panteří družstva o poznání chudší - ačkoliv například Junioři nebo Starší žáci dokázali vyhrát své skupiny a do play-off tak vstupovali jako favorité, ani oni nedokázali přejít přes čtvrtfinále a naše družstva se tak domů vrátila s prázdnou. Přečtěte si shrnutí putování všech družstev, doplněné o komentáře jejich lodivodů.

38948_50293881073_471f91e005_k.jpg

Začíná turnaj Salming Cup, Panteři obhajují zlatý hattrick

Konec srpna znamená kromě závěru letní přípravy také poslední prověrku mládežnických družstev před startem nové sezony - Pantery i letos čeká turnaj Salming Cup (dříve Unyp Cup), na kterém budou mít složitý úkol - navázat na parádní loňské představení, v němž ze čtyř našich družstev dokráčela ke zlaté medaili hned tři! Kdo stojí v cestě budoucím hvězdám letos?

38890_DSC_0659.jpg

Czech Open ve znamení stříbrných mužů

Panteři ani po roce neodjeli z oblíbeného turnaje Czech Open s prázdnou. Ačkoliv se nepodařilo zopakovat loňský parádní počin v podobě hned čtyř získaných sad medailí a finálového derby mužů, skvělé stříbro si připsali Muži A, kteří v náročné kategorii PRO dokráčeli až do nedělních bojů na Podvinném Mlýně, kde těsně padli s prvoligovými Karlovými Vary!

38874_50205631566_c3ca37c3ee_o.jpg

Na Czech Open se sedmi družstvy

Tradiční srpnový turnaj Czech Open bude mít i letos početné panteří zastoupení. Po loňském osmičlenném zápolení, které skončilo stříbrnými medailemi rezervních žen a památným klubovým finále mezi mužskými týmy RED a WHITE, se tentokrát v konkurenci tuzemských i zahraničních celků představí sedmero našich družstev. Co všechno je letos čeká?

38840_51299656177_699ea1fdfc_o.jpg

Prague Games končily pro Pantery před branami medailí

Hodně smolný turnaj co se medailových úspěchů týče má za sebou prakticky kompletní panteří družina. Ta hned v pěti případech ze sedmi byla doslova na dosah cennému kovu, o jejich neúspěchu nicméně často rozhodl jediný gól. Osamoceným medailistou tak zůstala kategorie Elévů U10, která si odnesla placky alespoň pamětní. Cestu turnajem přibližuje shrnující článek doplněný o ohlasy trenérů!