Muži CČlánky

Zobrazeno 21 až 26 z celkem 26 článků.
39261_IMG_0757-1.jpg

C POWER: Tři body a pořádná rána traverzou

Mužský tým C POWER odehrál svůj druhý turnaj na domácím povrchu v radlické hale. Oproti minulému turnaji nastaly v sestavě dvě změny – vypadl z ní urostlý útočník Giroux a pan učitel Khurny, premiéru si naopak užili Kůža, Matěj a útočník elitního týmu Poky.

39236_DSC_7132-1.jpg

PREVIEW: Junioři jdou do baráže, muži a ženy hrají venku

Čtvrtý hrací víkend nové sezony přinese několik zajímavých zápasů. Junioři startují baráž s Bulldogs, mužské Áčko vyrazí na horkou půdu Plzně a lehké to rozhodně nebudou mít ani #princezny v Ostravě. Juniorky čeká dvojité pražské derby, do akce se pak poprvé dostanou také starší žáci, žákyně a elévové. Na co všechno se můžeme v sobotu a neděli těšit?

39140_20210922_Klubove-foceni_uvodka-kopie.jpg

Klubové focení proběhne 9. října

Největší klubová podzimní akce, tedy slavnostní dvojzápas elitních týmů mužů a žen spojený s focením všech panteřích družstev, už zná svůj letošní termín. Tradiční odpoledne proběhne v sobotu 9. října na domácí hale v Rudné, kde hrají své domácí zápasy právě extraligové #princezny a mužské Áčko, letos je při našlapané termínové listině navíc doplní také první tým dorostenců. Udělejte si kroužek v kalendáři a doražte za námi!

39121_mc.jpg

C-Power aneb Bolest přerodu a přerod bolesti

Naše Céčko prošlo před letošní sezonou velkými personálními změnami. V důsledku reorganizace béčka řady C-Power obohatili zkušení borci v čele s Likisem, Karolkem, Dopiťákem nebo Šáfim. Na hřebík pověšené stulpny po dvou letech natáhl ztracený Panter Roman Školník. Na straně odchodů naopak zabolela nejen ztráta snipera Škvorečkina a jistoty zadních řad Vítka Novotného. Bezmála nově poskládaný tým se v sobotu poprvé představil v soutěžních zápasech. Konfrontaci s realitou jsme sice ustáli, chvílemi to ale byla pořádná bolest.

38890_DSC_0659.jpg

Czech Open ve znamení stříbrných mužů

Panteři ani po roce neodjeli z oblíbeného turnaje Czech Open s prázdnou. Ačkoliv se nepodařilo zopakovat loňský parádní počin v podobě hned čtyř získaných sad medailí a finálového derby mužů, skvělé stříbro si připsali Muži A, kteří v náročné kategorii PRO dokráčeli až do nedělních bojů na Podvinném Mlýně, kde těsně padli s prvoligovými Karlovými Vary!

38874_50205631566_c3ca37c3ee_o.jpg

Na Czech Open se sedmi družstvy

Tradiční srpnový turnaj Czech Open bude mít i letos početné panteří zastoupení. Po loňském osmičlenném zápolení, které skončilo stříbrnými medailemi rezervních žen a památným klubovým finále mezi mužskými týmy RED a WHITE, se tentokrát v konkurenci tuzemských i zahraničních celků představí sedmero našich družstev. Co všechno je letos čeká?