Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 41 až 50 z celkem 56 článků.
39355_DSC_9248.jpg

PREVIEW: Muže čeká další šlágr, elitní ženy mohou přepsat pohárovou historii

I další hrací víkend je nabitý zajímavými zápasy, byť jejich celkový počet je po minulém našlapaném týdnu o něco menší. Muži budou hájit první místo ve šlágru s Butchisem, Ženy pak už v pátek mohou posunout klubový milník v cestě Pohárem. Přerušit svou nepovedenou sérii bude chtít výběr U23 v domácí bitvě s Kadaní, o první vítězství se pak poperou veteráni.

39265_junB.jpeg

Rezervy juniorů braly o víkendu dohromady tři body

Do akce s o víkendu dostaly také obě juniorské rezervy - Béčko si v Králově Dvoře poradilo s Tigers a následně těsně padlo s domácím výběrem, Céčko doplněné o řadu dorostenců dlouho bojovalo o první body s Vosami a o zisk je připravil až smolný závěrečný gól.

39236_DSC_7132-1.jpg

PREVIEW: Junioři jdou do baráže, muži a ženy hrají venku

Čtvrtý hrací víkend nové sezony přinese několik zajímavých zápasů. Junioři startují baráž s Bulldogs, mužské Áčko vyrazí na horkou půdu Plzně a lehké to rozhodně nebudou mít ani #princezny v Ostravě. Juniorky čeká dvojité pražské derby, do akce se pak poprvé dostanou také starší žáci, žákyně a elévové. Na co všechno se můžeme v sobotu a neděli těšit?

39180_DSC_9189.jpg

Junioři vybojovali postup do baráže!

Ačkoliv juniorský výběr v sobotu padl na Tatranu, cíl víkendu se mu splnit podařilo - Panteři opět po roce postupují z kvalifikační skupiny do baráže o KB ligu, v níž se už následující víkend utkají s brněnskými Bulldogs!

39148_84206443_10157967101074378_2206346376655142912_n.jpg

PREVIEW: Junioři zakončují kvalifikaci, dospělá družstva čeká třetí kolo

Třetí hrací víkend se blíží a s ním přichází i první letošní preview. Juniory čeká v sobotu a neděli důležitý závěr kvalifikační skupiny o KB ligu, v němž nutně potřebuje bodovat, naopak ženské a mužské Áčko po náročném vstupu do sezony vyzve dvojici "oblíbených" soupeřů - Boleslav a Wizards. Divizní výběr U23 čeká pražské derby na Slavii, elitní dorostenci pak míří znovu na sever. První turnaje čekají rezervní muže, ženy a tým Dorostenek.

39140_20210922_Klubove-foceni_uvodka-kopie.jpg

Klubové focení proběhne 9. října

Největší klubová podzimní akce, tedy slavnostní dvojzápas elitních týmů mužů a žen spojený s focením všech panteřích družstev, už zná svůj letošní termín. Tradiční odpoledne proběhne v sobotu 9. října na domácí hale v Rudné, kde hrají své domácí zápasy právě extraligové #princezny a mužské Áčko, letos je při našlapané termínové listině navíc doplní také první tým dorostenců. Udělejte si kroužek v kalendáři a doražte za námi!

39106_DSC_8200.jpg

Junioři si prohrou v Milevsku zkomplikovali kvalifikaci

I druhý kvalifikační víkend juniorského Áčka přinesl dvojici zápasů a znovu to bylo pouze za tři body - nedělní vysokou výhru na hřišti českobudějovických Štírů zastínila sobotní nečekaná porážka v Milevsku, která Panterům zkomplikovala snahy o umístění na postupových příčkách do KB ligy, respektive její kvalifikace. Pohled na oba zápasy přináší jeho samotní aktéři - Vojtěch Zdrubecký a Michael Kočandrle.

39023_foto_jara_podcast.jpg

S mikrofonem pod rouškou - Jaroslav Petrák

Juniorská kvalifikace je tu a jedním z lídrů Panthers by v ní měl být i odchovanec a čerstvý juniorský reprezentant Jaroslav Petrák. Jak probíhalo nedávné soustředění národního týmu, co očekává od tří kvalifikačních soupeřů nebo jaký je jedním slovem panteří kapitán? To vše a mnohem více v čerstvém vydání podcastu S mikrofonem pod rouškou!

38998_zahajeni_sezony.jpg

V neděli proběhne slavnostní zahájení sezony!

Už tento víkend naplno odstartují první ligové soutěže a v neděli při té příležitosti proběhne i netradiční okamžik - v Rudné bude slavnostně zahájena nová ligová sezona. A osud tomu společně s losem chtěl tak, že úvodní zápasy právě na domácí hale ten den sehrají jak junioři, tak i elitní tým žen - oba navíc vyzvou ve velkém pražském derby rivala z Tatranu! Buďte s námi u toho!