Elévové 2011+2012Články

Zobrazeno 31 až 35 z celkem 35 článků.
39236_DSC_7132-1.jpg

PREVIEW: Junioři jdou do baráže, muži a ženy hrají venku

Čtvrtý hrací víkend nové sezony přinese několik zajímavých zápasů. Junioři startují baráž s Bulldogs, mužské Áčko vyrazí na horkou půdu Plzně a lehké to rozhodně nebudou mít ani #princezny v Ostravě. Juniorky čeká dvojité pražské derby, do akce se pak poprvé dostanou také starší žáci, žákyně a elévové. Na co všechno se můžeme v sobotu a neděli těšit?

39140_20210922_Klubove-foceni_uvodka-kopie.jpg

Klubové focení proběhne 9. října

Největší klubová podzimní akce, tedy slavnostní dvojzápas elitních týmů mužů a žen spojený s focením všech panteřích družstev, už zná svůj letošní termín. Tradiční odpoledne proběhne v sobotu 9. října na domácí hale v Rudné, kde hrají své domácí zápasy právě extraligové #princezny a mužské Áčko, letos je při našlapané termínové listině navíc doplní také první tým dorostenců. Udělejte si kroužek v kalendáři a doražte za námi!

38980_DSC_2294.jpg

Salming Cup žádnou medaili nepřinesl

Po loňských medailových žních byl letošní Salming Cup na cenné kovy pro panteří družstva o poznání chudší - ačkoliv například Junioři nebo Starší žáci dokázali vyhrát své skupiny a do play-off tak vstupovali jako favorité, ani oni nedokázali přejít přes čtvrtfinále a naše družstva se tak domů vrátila s prázdnou. Přečtěte si shrnutí putování všech družstev, doplněné o komentáře jejich lodivodů.

38840_51299656177_699ea1fdfc_o.jpg

Prague Games končily pro Pantery před branami medailí

Hodně smolný turnaj co se medailových úspěchů týče má za sebou prakticky kompletní panteří družina. Ta hned v pěti případech ze sedmi byla doslova na dosah cennému kovu, o jejich neúspěchu nicméně často rozhodl jediný gól. Osamoceným medailistou tak zůstala kategorie Elévů U10, která si odnesla placky alespoň pamětní. Cestu turnajem přibližuje shrnující článek doplněný o ohlasy trenérů!