Krátké zprávy

Zobrazeno 21 až 26 z celkem 26 článků.
Panthers Praha

Dohrávka s Orkou

Dohrávka 12. kola Národní ligy bude tento pátek 7. ledna od půl osmé v Rudné - tedy taková generálka před nedělním šlágrem s Butchisem.

Panthers Praha

Do nového roku s novým webem

Dalo nám to zabrat, ale nový web je připraven ke spuštění a až se probudíte do nového roku, tak už možná poběží. To neznamená, že je hotový, ještě je tam spousta práce. ale určitě je to něco, co za to stálo.

Panthers Praha

Představujeme nového sekretáře

Ačkoliv se s ním mnoho z Vás už do kontaktu dostalo, až dnes oficiálně představujeme nového klubového sekretáře Matyáše Hudce. Více v článku.

Panthers Praha

Stav vánočních objednávek

Aktuální informace ke stavu Vašich vánočních objednávek najdete v členské sekci, případně na e-mailu. V případě potřeby kontaktujte sekretariát nebo přímo provozní manažerku Andreu Novákovou.

Panthers Praha

Zakončení roku 2021

Tento týden probíhají poslední pravidelné tréninky a ve čtvrtek 23.12. společně uzavřeme tento rok tradičním Panthers Cupem v Rudné, kde bude připraven nejen program a občerstvení, ale i jedno velké vánoční překvapení!

Panthers Praha

Změny v realizačním týmu ženského Áčka

U elitního ženského týmu po dohodě skončil na pozici hlavního trenéra Jaroslav Jelínek, více informací v samostatném článku. Realizační tým ale zároveň posílí nový asistent trenéra Robert Novák.