Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 69 článků.
39834_podcast_tea_foto.jpg

S mikrofonem pod rouškou - Tea Mažáryová

Přesun ze Slovenska do české extraligy, jazyková bariéra, skloubení florbalu s náročným školním rozvrhem nebo třeba reprezentační ambice na příštím mistrovství světa? Nejen o tom byl další díl podcastového seriálu S mikrofonem pod rouškou, k němuž přijala pozvání moderátora Jana Sysla slovenská posila elitního ženského družstva, brankářka Tea Mažáryová!

39691_51687896042_1fccefce2a_k.jpg

SESTŘIH: Úspěšná přestřelka žen s Židenicemi

13. kolo Extraligy žen přineslo výjezd Panterek do Brna, kde v souboji s Židenicemi rozhodně nepotěšili oko fanouška defenzivní hry. Vydřené vítězství okořenila čtyřbodová Karolína Nováková a třemi body jí doplnila Lenka Zelingerová, v pořadí už třetí letošní asistenci si připsala i brankářka Kristýna Horňáková. Mrkněte na sestřih všech branek!

39684_50969314671_fffc77ac5f_o.jpg

Ženy zvládly přetahovanou se Židenicemi, čtyřmi body zazářila Nováková

Vložené sváteční kolo přichystalo extraligovým #princeznám cestu na jih Moravy, kde podruhé v sezoně vyzvaly brněnské Židenice. A byl to daleko vyrovnanější souboj než před pár týdny - Panterky sice ani jednou neprohrávaly, o svém triumfu 8:6 ale musely rozhodnout až v závěrečné desetiminutovce. Čtyřmi body za tři góly a jednu nahrávku se blýskla Karolína Nováková.

39658_DSC_0055.jpg

SESTŘIH: Tři asistence Faltusové na vítězství nestačily

Povedený start druhé třetiny, jasná střelecká převaha v té třetí a tři gólové nahrávky Lenky Faltusové. Ani tahle kombinace v neděli Panterkám na vítězství v duelu s Olomoucí nestačila, Pražanky padly 3:5 a na svého soupeře v tuto chvíli ztrácí v tabulce čtyři body. Připomeňte si všechny branky v tradičním sestřihu.

39654_DSC_0230.jpg

Ženy odvetu s Olomoucí nezvládly, rozhodla neproduktivita

Start druhé poloviny extraligové základní části se Panterkám nepovedl. V domácí odvetě několik týdnů starého souboje s Olomoucí, v němž tehdy Pražanky uštědřily svým soupeřkám debakl 11:4 sice dokázaly dvakrát smazat hanácký náskok, i přes drtivou střeleckou převahu ve třetí třetině nicméně místo obratu skóre ve svůj prospěch dvakrát inkasovaly a padly tak nakonec poměrem 3:5.

39576_IMG_4958.jpg

SESTŘIH: Zásahy Žbánkové a Saffertové body nepřinesly

Po první třetině svítilo na tabuli haly Dubina vyrovnané skóre 2:2 a Panterky pomýšlely na to, že na branky Žbánkové a Saffertové dokáží navázat tak, že si z Vítkovické horké půdy odvezou nějaký ten bod. To se nakonec nepovedlo a Panterky se vrací s porážkou 2:9, obě zmiňované trefy ale za opětovné shlédnutí určitě stojí.

39512_IMG_0642.jpg

SESTŘIH: Čtyři góly na vítězství nestačily

Jindy produktivní extraligové Panterky měly v posledních dvou kolech se střílením branek velký problém. Zatímco ve čtvrtek ještě tři trefy na vítězství stačily, v sobotu proti Bohemians už byl soupeř daleko útočnější a z Rudné si tak odvezl vysoké. Podívejte se na všech 17 branek, z nichž si 4 připsaly domácí hráčky.

39509_IMG_0538-1.jpg

Panterky nevyužívaly své šance a nakonec padly vysokým rozdílem

Hodně hořkou příchuť mělo pro elitní družstvo žen pražské derby proti Bohemians. Ačkoliv si Panterky vypracovaly velkou řadu gólových příležitostí, skórovat dokázaly pouze čtyřikrát a na efektivnějšího soupeře nakonec nestačily krutým výsledkem 4:13. První minuty v nejvyšší tuzemské soutěži zapsala brankářka Tea Mažáryová.

39499_DSCF9681.jpg

Ženy vyhrály potřetí v řadě, k triumfu nad Startem jim stačily tři trefy

Elitní ženské družstvo má v poslední době dobrou formu a potvrzuje to i výsledky. Po postupu do čtvrtfinále Poháru se svěřenkyním Jaroslava Jelínka a Pavla Skazka začalo dařit také v lize a čtvrteční vítězství na půdě kunratického Startu bylo pro Panterky už třetím triumfem v řadě - byť tentokrát gólově podstatně úspornějším než v předchozích kolech.